Bistrampolis
0%

Restorano meniu

SALOTOS
SALADS

Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša (4) – 13€

Fresh vegetable salad with salmon fillet

UŽKANDŽIAI
SNACKS

Lašišų griežinėliai (carpaccio) su salotų puokšte ir kaparėliais (4) – 14€

Salmon Carpaccio with salad bouquet, caper and white wine sauce

Užkandėlė prie vyno (sūris „Džiugas“, mocarela, čederis, alyvuogės, džiovinti pomidorai) (7) – 10€

Snack with wine (cheese Džiugas, mozzarella, cheddar, olives, dried tomatoes)

Sraigės su česnakiniu sviestu, patiekiamos su prancūzišku skrebučiu (6 vnt.) (1;7) – 10€

Snails with garlic butter, served with french toast

Svogūnų žiedai Tempura tešlos apvalkale  ( 1; 3) – 6€

Onion rings in Temmpura batter

Specialaus marinavimo alyvuogių ir vynuogių užkandis – 8€

Marinated black, green olives and grapes

Gruzdinta duona su česnakiniu sūrio padažu (1; 7) – 7€

Fried bread and cheese and garlic sauce

KARŠTI UŽKANDŽIAI
HOT SNACKS

Karštas avokado užkandis su fetos sūriu, cherry džiovintais pomidorais (1; 7) – 12€

Hot avocado with feta cheese, cherry-dried tomatoes

Karštas karališkų krevečių užkandis (2) – 16€

Hot shrimp snack

Silkė su kepta bulve, traškančia kanapių plutele (4) – 9€

Herring with fried potatoes with crispy hemp crust

 

SRIUBOS
SOUPS

Dvaro baravykienė duonos kubilėlyje  (1; 7) – 9,50€

Manor House boletus cream soup in a loaf of bread

Žuvienė su krevetėmis (2; 4; 7) – 9,50€

Fish soup with shrimps

Lietuviški šaltibarščiai su karštomis bulvėmis (sezono metu) (3; 7) – 6€

Lithuanian cold beetroot soup and boiled potatoes (during the season)

 

VEGETARIŠKI PATIEKALAI
VEGETARIAN MEALS

Sezoninių daržovių asorti su Provanso žolelėmis – 8€

Seasonal vegetables with herbs of Provance

Salotos su feta sūriu, saulėje džiovintais pomidorais ir grūdų pabarstukais (7; 8; 11) – 12€

Fresh vegetable salad with feta and sun dried tomatoes, tossed with nuts

Avokado ir burokėlių griežinėlių carpaccio su mocarela sūriu (7; 8; 10) – 11€

Avocado and beetroot Carpaccio with mozzarella cheese

Brokolių kepsneliai su perlainiu ir daržovių krepšeliu (1; 7) – 12€

Broccoli steaks with pearl barley and basket of vegetables

 

PATIEKALAI VAIKAMS
DISHES FOR CHILDREN

Lietiniai su varške ir trintų braškių padažu (1;3;7) – 7€

Pancakes with curd and grated strawberry sauce

Lietiniai su ledais, patiekiami su šviežiomis uogomis (1;3;7) – 7€

Pancakes with ice cream, served with fresh berries

Vištienos piršteliai su gruzdintų bulvyčių lazdelėmis (1) – 8€

Chicken fingers with french fries

DVARO FIRMINIAI PATIEKALAI
BISTRAMPOLIS MANOR HOUSE SPECIALS

Virtinukai su žvėriena (1;7) – 12€

Dumplings with wild animal meat

Dvaro triušis grietinėlės padaže su džiovintomis slyvomis, bulvių koše ir burokėlių skritinėliais (7) – 17€

Manor rabbit in cream sauce with prunes, mashed potatoes and beetroot slices

Anties krūtinėlė su perlainiu, egzotiniais vaisiais ir Džiugo sūrio skrebučiu (7) – 20€

Duck breast with pearl barley, exotic fruits and Džiugas cheese toast

Šernienos kepsneliai su riešutų plutele, raudonojo vyno padažu ir bulvių bei morkų koše (6;7;8) – 24€

Wild boar steak with walnut crust, red wine sauce and mashed potatoes and carrots

Brandintas ėrienos „Rump“ kepsnys, patiekiamas su įdaryta paprika ir balzamiko padažu (6) – 26€

Lamb T-bone medallions served with stuffed pepper and balsamic sauce

 

KARŠTIEJI PATIEKALAI
HOT DISHES

Naminiai makaronai su karališkomis krevetėmis, brokoliais, grietinėlės padažu  ir Parmezano sūriu (1;2;3;7) – 16€

Homemade pasta with king prawns, broccoli, cream sauce and Parmesan cheese

Kepta vištienos filė su perlainiu ir šviežiomis daržovėmis (7) – 13€

Fried chicken fillet with pearl barley and fresh vegetables

Kalakutienos kepsnys su migdolų drožlėmis ir bulvių kroketais (1;3;8;10) – 17€

Turkey steak with almond chips and potatoe croquettes

Keptas kiaulienos sprandinės šmotas su kepta bulve ir šviežiomis daržovėmis (7) – 16€

Fried pork neck schmot with fried potatoe and fresh vegetables

Jautienos didkepsnis patiekiamas su aštriu sviestu ir špinatais įdaryta bulve (7) – 29€

Steak served with hot butter and potatoe stuffed with spinach

Keptas otas su morkų, pastarnokų piure ir garintomis daržovėmis (4; 7) – 17€

Fried halibut with carrot, parsnip puree and steamed vegetables        

Lašiša su provanso plutele, patiekiama su juodųjų lęšių, brokolių Ratatouille (4;7) – 18€

Salmon with Provance crust, served with black lentils, broccoli Ratatouille

Aštuonkojis su medaus granatų padažu, pastarnokų piure, mini keptomis daržovėmis – 22€

Octopus with honey pomegranate sauce, parsnip puree, mini fried vegetables

SALDIEJI PATIEKALAI
DESSERTS

Dienos pyragas su ledais, pagardintas šokoladu (1;3;7) – 6,50€

Cake of the day with ice cream, flavored with chocolate

Ledai su karštu šokoladu ir riešutais (7; 8) – 6€

Ice cream with hot chocolate and nuts

Ledai su trintomis braškėmis (7) – 5€

Ice cream with mashed strawberries

Ledai su juodųjų serbentų uogiene (7) – 5€

Ice cream with variety of condiments

Varškės desertas su šviežiomis braškėmis (7) – 6€

Curd dessert with strawberries

Sluoksniuotoje tešloje keptas obuolys, įdarytas trintomis braškėmis, patiekiamas su šokolado padažu ir šaltkoše (1;3;7) – 10€

Baked apple in puff pastry, stuffed with strawberries, served with chocolate sauce and cold porridge

+

Search Room

[mphb_availability_search adults='1' children='0' check_in_date='' check_out_date='' attributes='' class='"]