Šviežių daržovių salotos su sūdyta lašiša (4) – 13€
Fresh vegetable salad with salmon fillet
Lašišų griežinėliai (carpaccio) su salotų puokšte ir kaparėliais (4) – 14€
Salmon Carpaccio with salad bouquet, caper and white wine sauce
Užkandėlė prie vyno (sūris „Džiugas“, mocarela, čederis, alyvuogės, džiovinti pomidorai) (7) – 10€
Snack with wine (cheese Džiugas, mozzarella, cheddar, olives, dried tomatoes)
Sraigės su česnakiniu sviestu, patiekiamos su prancūzišku skrebučiu (6 vnt.) (1;7) – 10€
Snails with garlic butter, served with french toast
Svogūnų žiedai Tempura tešlos apvalkale ( 1; 3) – 6€
Onion rings in Temmpura batter
Specialaus marinavimo alyvuogių ir vynuogių užkandis – 8€
Marinated black, green olives and grapes
Gruzdinta duona su česnakiniu sūrio padažu (1; 7) – 7€
Fried bread and cheese and garlic sauce
Karštas avokado užkandis su fetos sūriu, cherry džiovintais pomidorais (1; 7) – 12€
Hot avocado with feta cheese, cherry-dried tomatoes
Karštas karališkų krevečių užkandis (2) – 16€
Hot shrimp snack
Silkė su kepta bulve, traškančia kanapių plutele (4) – 9€
Herring with fried potatoes with crispy hemp crust
Dvaro baravykienė duonos kubilėlyje (1; 7) – 9,50€
Manor House boletus cream soup in a loaf of bread
Žuvienė su krevetėmis (2; 4; 7) – 9,50€
Fish soup with shrimps
Lietuviški šaltibarščiai su karštomis bulvėmis (sezono metu) (3; 7) – 6€
Lithuanian cold beetroot soup and boiled potatoes (during the season)
Sezoninių daržovių asorti su Provanso žolelėmis – 8€
Seasonal vegetables with herbs of Provance
Salotos su feta sūriu, saulėje džiovintais pomidorais ir grūdų pabarstukais (7; 8; 11) – 12€
Fresh vegetable salad with feta and sun dried tomatoes, tossed with nuts
Avokado ir burokėlių griežinėlių carpaccio su mocarela sūriu (7; 8; 10) – 11€
Avocado and beetroot Carpaccio with mozzarella cheese
Brokolių kepsneliai su perlainiu ir daržovių krepšeliu (1; 7) – 12€
Broccoli steaks with pearl barley and basket of vegetables
Lietiniai su varške ir trintų braškių padažu (1;3;7) – 7€
Pancakes with curd and grated strawberry sauce
Lietiniai su ledais, patiekiami su šviežiomis uogomis (1;3;7) – 7€
Pancakes with ice cream, served with fresh berries
Vištienos piršteliai su gruzdintų bulvyčių lazdelėmis (1) – 8€
Chicken fingers with french fries
Virtinukai su žvėriena (1;7) – 12€
Dumplings with wild animal meat
Dvaro triušis grietinėlės padaže su džiovintomis slyvomis, bulvių koše ir burokėlių skritinėliais (7) – 17€
Manor rabbit in cream sauce with prunes, mashed potatoes and beetroot slices
Anties krūtinėlė su perlainiu, egzotiniais vaisiais ir Džiugo sūrio skrebučiu (7) – 20€
Duck breast with pearl barley, exotic fruits and Džiugas cheese toast
Šernienos kepsneliai su riešutų plutele, raudonojo vyno padažu ir bulvių bei morkų koše (6;7;8) – 24€
Wild boar steak with walnut crust, red wine sauce and mashed potatoes and carrots
Brandintas ėrienos „Rump“ kepsnys, patiekiamas su įdaryta paprika ir balzamiko padažu (6) – 26€
Lamb T-bone medallions served with stuffed pepper and balsamic sauce
Naminiai makaronai su karališkomis krevetėmis, brokoliais, grietinėlės padažu ir Parmezano sūriu (1;2;3;7) – 16€
Homemade pasta with king prawns, broccoli, cream sauce and Parmesan cheese
Kepta vištienos filė su perlainiu ir šviežiomis daržovėmis (7) – 13€
Fried chicken fillet with pearl barley and fresh vegetables
Kalakutienos kepsnys su migdolų drožlėmis ir bulvių kroketais (1;3;8;10) – 17€
Turkey steak with almond chips and potatoe croquettes
Keptas kiaulienos sprandinės šmotas su kepta bulve ir šviežiomis daržovėmis (7) – 16€
Fried pork neck schmot with fried potatoe and fresh vegetables
Jautienos didkepsnis patiekiamas su aštriu sviestu ir špinatais įdaryta bulve (7) – 29€
Steak served with hot butter and potatoe stuffed with spinach
Keptas otas su morkų, pastarnokų piure ir garintomis daržovėmis (4; 7) – 17€
Fried halibut with carrot, parsnip puree and steamed vegetables
Lašiša su provanso plutele, patiekiama su juodųjų lęšių, brokolių Ratatouille (4;7) – 18€
Salmon with Provance crust, served with black lentils, broccoli Ratatouille
Aštuonkojis su medaus granatų padažu, pastarnokų piure, mini keptomis daržovėmis – 22€
Octopus with honey pomegranate sauce, parsnip puree, mini fried vegetables
Dienos pyragas su ledais, pagardintas šokoladu (1;3;7) – 6,50€
Cake of the day with ice cream, flavored with chocolate
Ledai su karštu šokoladu ir riešutais (7; 8) – 6€
Ice cream with hot chocolate and nuts
Ledai su trintomis braškėmis (7) – 5€
Ice cream with mashed strawberries
Ledai su juodųjų serbentų uogiene (7) – 5€
Ice cream with variety of condiments
Varškės desertas su šviežiomis braškėmis (7) – 6€
Curd dessert with strawberries
Sluoksniuotoje tešloje keptas obuolys, įdarytas trintomis braškėmis, patiekiamas su šokolado padažu ir šaltkoše (1;3;7) – 10€
Baked apple in puff pastry, stuffed with strawberries, served with chocolate sauce and cold porridge